rounding

Speeltijdenregeling

De gehele week is de 1e tee van 12:00-13:30 uur alleen beschikbaar voor leden.

Voor ontvangst van gasten zal uitgaande van de bestaande speeltijdenregeling met standing de volgende speeltijdenregeling gehanteerd worden.

  Greenfeespeler/Introducés/Hospitalityspeler
 Maandag 09:00-12:00 en vanaf 13:30
 Dinsdag Vanaf 13:30
 Woensdag 09:00-12:00 en vanaf 13:30
 Donderdag Vanaf 13:30
 Vrijdag Vanaf 13:30
 Zaterdag Vanaf 14:00
 Zondag Vanaf 14:00


Greenfeespelers die zelfstandig willen komen spelen op GWP dienen te allen tijde te informeren bij de caddiemaster naar de speelmogelijkheden en kunnen maximaal 14 dagen van te voren bij de caddiemaster een afslagtijd laten vastleggen, binnen de hierboven aangegeven tijden. Greenfeespelers dienen in het bezit te zijn van een geldig Golfvaardigheidsbewijs.

Greenfeespelers kunnen in één flight spelen van een 2, 3 of 4 bal, indien de gezamenlijke playing handicap niet hoger is dan 108.

Leden spelend met introducés kunnen van maandag t/m vrijdag maximaal 14 dagen van te voren bij de caddiemaster een afslagtijd laten vastleggen. Introducés dienen in het bezit te zijn van minimaal een NGF Golfvaardigheidsbewijs, een 2, 3 of 4 bal is toegestaan indien de gezamenlijke playing handicap niet hoger is dan 108. Een lid van GWP mag per keer maximaal drie introducés uitnodigen. Op jaarbasis mag één introducé vijf keer uitgenodigd worden door een GWP lid. Daarna betaalt de introducé het normale greenfeetarief.

Twilight spelers: op alle dagen van de week zijn twilight spelers toegestaan vanaf 15:30 uur. Echter op donderdag en vrijdag tot 17:00 uur.

Corporate Members kunnen 45 dagen van tevoren via de caddiemaster een starttijd laten vastleggen. Hun gasten dienen in het bezit te zijn van een geldig NGF Golfvaardigheidsbewijs. De introducé van de Corporate Member moet zich voor zijn/haar starttijd melden bij de caddiemaster. 

Floating Members kunnen 60 dagen van tevoren via de caddiemaster een starttijd laten vastleggen. Hun gasten dienen in het bezit te zijn van een geldig NGF Golfvaardigheidsbewijs. De gebruiker van het Floating Membership moet zich voor zijn/haar starttijd melden bij de caddiemaster, die hem/haar zal registreren en een floating member label zal verstrekken.

Teereserveringen

  • Een teereservering, voor externe groepen van 12 personen of meer, dient aangevraagd te worden bij de accountmanager via charlotte@golfwouwseplantage.nl.
  • Leden met gasten in groepsverband van 12 personen of meer dienen een afslagtijd aan te vragen bij de accountmanager via charlotte@golfwouwseplantage.nl.
  • Professionals die niet aan GWP verbonden zijn kunnen alleen op maandagen, tweemaal op jaarbasis, greenfee-vrij spelen, maar dienen van te voren te  informeren naar de speelmogelijkheden en zich voor het spelen aan te melden bij de caddiemaster. Professionals, niet lid van de Dutch PGA, vallen niet onder deze regeling en spelen op basis van het greenfeetarief.