rounding

Lid worden?

Informatie voor nieuwe jeugdleden
Leuk dat je onze website bezoekt. Misschien wil je lid worden of heb je nog vragen? Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het jeugd lesprogramma bedragen €225,00 per jaar. Dit is exclusief de kosten van het lidmaatschap. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het lidmaatschap geheel gratis. Wanneer je lid bent is deelname aan de lesprogramma’s wel verplicht. Ben je tussen de 13 en 16 jaar oud dan kost een lidmaatschap het eerste jaar € 132,50 want er zit eenmalig entreegeld in. Zit je leeftijd tussen de 17 en 20 jaar dan kost een lidmaatschap € 253,00. Alle prijzen kunnen je ouders hier vinden.

Per wanneer kan ik lid worden?
Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden. Op het bedrag dat je betaalt voor het jeugdlidmaatschap is de geldende contributieregeling van toepassing.

Kan ik ook gedurende het jaar in een lesgroep instromen?
We proberen altijd een oplossing te zoeken als nieuwe jeugdleden tijdens het lesseizoen lid worden en aan lessen willen meedoen. Je kunt in een bestaande groep worden geplaatst of in een instroomgroep. Dit is afhankelijk van je leeftijd en van je niveau.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden voor de lessen kan door een mail te sturen naar secretariaat@golfwouwseplantage.nl met je volledige naam en telefoonnummer. Als je de info hebt verstuurd, dan krijg je van ons snel bericht en word je, samen met (één van) jouw ouders, uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Ik heb een andere vraag…
Vragen over het jeugdlidmaatschap of jeugdgolf in het algemeen kun je stellen via jeugd@golfwouwseplantage.nl

IMG_20180401_154616