rounding

Dames 1 - Competitie wedstrijd 2

Dames 1 - Competitie wedstrijd 2 02-04-2019

Team Mcflurry

Door afwezigheid van Amber Somers ontstond in de foursomes 'team Mcflurry' bestaande uit Sophie Korthuijs en Michelle Wouters. Helaas wisten deze meiden tijdens de foursome niet te winnen, waardoor Michelle op het idee kwam Sophie met een Mcflurry te belonen bij winst tijdens haar single. Erg efficiënt zo bleek, want Sophie wist haar single met overtuigende cijfers te winnen van haar opponent van de Koninklijke Haagsche.

De overige foursomes wisten voor de Wouwse Plantage 3 punten te pakken. Sophie Muljono en Hanna Korsmit wonnen op hole 18 met 1 up. En Fleur van Eyndhoven en Linda van Poll wisten op de laatste hole er nog een gelijk spel uit te slepen.

Deze 3-3 stand was niet verwacht, dus vol goede moed werd er begonnen aan de singles. Naast de winst van Sophie K wisten Sophie M en Fleur allebei All Square te spelen en brachten daarmee de eindstand op 7-11. Een erg knappe prestatie, waarmee het team van de Wouwse Plantage heeft laten zien dat ze erg zijn gegroeid en zeker hun plek verdienen in de hoofdklasse.

Aanstaande zaterdag staat de altijd spannende wedstrijd tegen Princenbosch op het programma. Deze keer zal de streek derby op de baan van de Koninklijke Haagsche worden gespeeld. Toeschouwers zijn meer dan welkom, want we kunnen de support zeker gebruiken!