rounding

Dames 1 - Competitie wedstrijd 4

Dames 1 - Competitie wedstrijd 4 16-04-2019

Er gaat niets boven Groningen.

En dat hebben we gemerkt. Op de Noordwijkse stond het team van de Noord-Nederlandse ons op de 1e tee op te wachten. Wij helaas spelend zonder Amber Somers en Sophie Korthuijs die kampen met blessures. Gelukkig is de selectie breed genoeg en staan er altijd fysiek fitte en mentaal sterke speelsters klaar om bij te springen waar nodig!

De foursomes in de ochtend bleken spannend. De wedstrijd van Sophie Muljono en Hanna Korsmit ging helaas met grote cijfers verloren, waar tegenover Fleur van Eyndhoven en Linda van Poll al snel wisten te winnen en de stand wisten terug te brengen naar 2-2. Een spannende, pas op hole 17 besliste 2e foursome werd helaas verloren door Michelle Wouters en Laura de Bruin. Wat de stand tijdens de lunch naar een 2-4 achterstand bracht.

Onder redelijk frisse temperaturen, af en toe een hagel-/regen-/natte sneeuw bui afgewisseld met zonnestralen en wind werd er begonnen aan de singles.

Op papier een zware kluif, wetende dat hun 5e single op papier een betere hcp had dan onze 1e single gingen we vol goede moed van start. Helaas bleek bij de meesten al snel dat het team van de Noord-Nederlandse een maatje te groot is voor dit team van de Wouwse Plantage. Alleen Fleur wist tot de laatste putt kans te houden op een punt, maar door prima uitspelen van de laatste hole door de tegenstandster kwam ook Fleur puntloos de green af.

Volgende week hopen we dat onze geblesseerde dames weer kunnen spelen op Princenbosch, waar het 1e team van Noordwijk onze tegenstander zal zijn.

Een wedstrijd op maar 30 minuten rijden van de Wouwse Plantage, waardoor we hopen op veel support! We kunnen het goed gebruiken!