rounding

Heren 1 - Competitie wedstrijd 3

Heren 1 - Competitie wedstrijd 3 19-04-2019

Zondag 14 april zou weleens D-day kunnen worden op de golfbaan van Kralingen. Een smalle technische 9 holes baan in het oude Rotterdam die we dus 4 keer moesten spelen. Vorst zorgde voor een half uur delay en er werd dus om 9u30 gestart. Tegenstander de Dommel had op de vorige speeldag ook 14-4 verloren van Kralingen en was gebrand op een 1e overwinning. Een 3e verlies zou voor ons op 28 april een alles of niets wedstrijd betekenen tegen Kralingen. 

Dat gingen wij uiteraard niet laten gebeuren!

Echter zonder speerpunt en captain Bobbie, wederom vervangen door Peter Musters moesten we in de ochtend al gelijk wat schuiven in de 1e foursome. Ian en Kai wisten deze op hole 18 te halven. Op hole 17 moesten Mike en Peter(2/1) echter hun meerdere erkennen. Gelukkig kon Tom op hole 18 een 10 meter put holen zodat we behoed werden voor een 5-1 achterstand. 4-2 achter tijdens de lunch!

De ingekorte lunch zodat we samen de Masters konden kijken, had Ian niet van de wijs gebracht. Hij blaasde zijn tegenstander met 7/6 van de baan en zo stond het 4-4! Bij de andere partijen waren er geen al te grote verschillen zodat alles weleens naar de laatste holes zou kunnen gaan.

Yaro en Mike konden hun partij halven zodat wederom de laatste 3 singles de wedstrijd gingen beslissen. Tom(2/1), Kai(3/2) en Peter(2/1) werden geïnspireerd door Ian en deden deze keer het verdict in het voordeel van de Wouwse omslaan. Een zeer sterke prestatie na de middag(10-2) zorgt ervoor dat het behoud al zo goed als zeker vast staat!

Op 28 april gaan we op de Haarlemmermeersche tegen Kralingen strijden om ook onze laatste wedstrijd winnend af te sluiten.