rounding

Heren 3 - Competitie wedstrijd 7

Heren 3 - Competitie wedstrijd 7 14-05-2019

Veni Vidi Vici! 

De laatste speeldag alweer! De laatste keer gezelligheid in poule H127 van de NGF competitie. De laatste keer op pad met dit geweldige team. Het laatste verslag… de competitie is alweer voorbij.  

Wie de afslag Vlaardingen west neemt en meteen rechtsaf de watersportweg inslaat moet eerst een serie drempels overwinnen. Aan het einde van de weg ligt golfclub Broekpolder. En eerlijk is eerlijk, wat lag de baan er goed bij! Snelle greens, mooie fairways, ietwat dikke rough misschien wat regelmatig leidde tot ballen zoeken, maar al bij al de beste baan die we gespeeld hebben. Na een paar buitjes in de ochtend brak de zon door. Ook een compliment voor de gastheer. Op en top geregeld allemaal! 

Terence kon er niet bij zijn. Hij dook de boeken in voor zijn examen Biologie. Uiteraard wensen wij hem veel succes. Heren 3 staat voor golf en plezier! Combineer deze twee elementen en je hebt met Ralph een uitstekende vervanger. Ralph dankjewel weer! 

Onze laatste tegenstander was Prise d’Eau. Een team waarbij 5 van de 6 mannen voor het eerst competitie speelden. Noud en Thom kenden weinig mededogen en zaten voor het middaguur alweer in het clubhuis. Cas wilde zijn winning streak vasthouden. Echter stak captain Rogier daar een stokje voor. Met matig spel moesten zij genoegen nemen met een puntje. Pieter en Ralph namen netjes de punten mee wat voor een 5-1 voorsprong zorgde. Pieter hield daarmee als enige zijn ongeslagen status in foursomes vast! 

In Singles konden Rogier, Noud en Cas hetzelfde bewerkstellingen. Noud en Cas lukte dat. Rogier moest de punten laten aan zijn goed spelende tegenstander. Ralph pakte zijn eerste single overwinning. Thom en Pieter deden er ook nog ieder twee punten bij. 15-3 stand. Ongeslagen kampioen. Op naar het bier en de champagne! 

In het afsluitende diner werd er geproost met een glaasje en door iedere captain de gezelligheid van deze 5 weken aangehaald. Alle teams sloten iedere week steevast aan bij het diner. Competitie spelen zoals het hoort! Golfen borrelen en eten. Wij hebben er enorm van genoten! Een fraai moment aan tafel was er voor onze Cas. Nog geen 18 dus geen alcohol voor hem. Wel een mooie fles kinderchampagne. Dank aan Broekpolder voor deze attentie! Cas, ook dank voor jouw speech aan Rogier. Knap gedaan tussen 30 volwassen mannen.  

In Bergen op Zoom werd het feest nog even voortgezet en met de nodige drank gevierd! Mannen het was mij een genoegen met jullie op pad te gaan, deze verhalen te mogen schrijven. We zien elkaar nog vaak genoeg op de golfbaan en denken terug aan al deze mooie momenten. De tweede klasse wacht volgend jaar op ons! 
Dat was het dan echt. We danken iedereen voor alle lieve berichtjes en zien jullie dit jaar graag nog veel op de Wouwse! We verheugen ons al op de competitie van 2020! Hopelijk spelen velen van jullie dan ook weer mee. In welk team op welk niveau dan ook.

Have fun, dan komt het succes vanzelf!