rounding

Verslag van de Rabo Kidz Dag 2019

22-10-2019

9 Oktober 2019 - Rabo Kidz Dag

De woensdagochtend begon regenachtig. Tijdens het opbouwen van het parcours was een paraplu geen overbodige luxe.
Gelukkig werd het met elk uur iets beter en bij de start van de lunch om 13:00u was het inmiddels droog. Terwijl alle kidz aan het smullen waren, kwam zelfs het zonnetje voorzichtig aan tevoorschijn.

Met de start van het buitenprogramma en het steeds mooier wordende weer viel, ging de geslaagde middag door. Er was een grote diversiteit aan spellen met o.a. knotsgolf, golfdarts, golfpong, hole in the wall en snoepgolf van RAAK!. Daarnaast hadden we de PinPin stormbaan van de Rabobank en diverse golfspellen samengesteld door onze pro Marjet van der Graaff.

Met Marjet en alle begeleiders/vrijwilligers in volledige controle over de kidz, werd er ondertussen voor de (groot)ouders een golfclinic gehouden. Onze andere pro, Wouter de Vries, gaf op hole 1 uitleg en les, waarbij naar de green werd geslagen. Op de oefengreen werd een uitgebreide puttles gegeven door jeugdspeelster en pro in opleiding Hanna Korsmit. 

Na alle activiteiten was het tijd voor de prijsuitreiking en het slot van de dag.

Graag willen wij namens Golf Wouwse Plantage en de Rabobank alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor alle geboden hulp en inzet.

De foto's van deze geslaagde dag kunt u vinden via deze link.

Wide-Banner-Large

 

Heb je de smaak te pakken en wil je verder met golf?
Ook dit jaar is er weer het JEUGD WINTERPROGRAMMA opgesteld. 
Meer informatie hierover vindt u hier.

Voor de (groot)ouders die interesse hebben in het behalen van hun GVB, hebben onze pro's beginnerscursussen samengesteld, deze vindt u hier.

Indien u al over een handicap beschikt kunt u ook lid worden, voor meer informatie hierover klikt u hier.