rounding

De digitale NGF-pas

20-01-2020

Het nieuwe kassasysteem in de horeca komt eraan, hiervoor is het belangrijk dat u uw NGF pas ten allen tijden bij u heeft om af te kunnen rekenen bij de horeca. Met de digitale NGF pas kan dit een stuk makkelijker worden!

U ontvangt bij aanvang van uw lidmaatschap een – fysieke - NGF pas via Golf Wouwse Plantage. Hierop staat uw NGF nummer, lidcode en handicap.
U dient deze pas bij u te dragen wanneer u op de club bent en aan het personeel te overhandigen wanneer zij hierom vragen.
* Uw NGF pas is geldig van maart tot maart.

Zowel E-golf4u als de NGF bieden de mogelijkheid voor een digitale pas, zo heeft u uw pasje altijd bij de hand op uw mobiele telefoon, en kunt u:

Eenvoudig uw scores bijhouden

Overal eenvoudig uw scorekaart invoeren

Uzelf meten met anderen en de activiteiten van uw vrienden volgen

Via de link van E-golf4u worden uw scores en handicap direct aangepast (bij de Golf.nl app duurt dit 1 dag) en kunt u direct inschrijven en kaarten verwerken van clubwedstrijden (dit kan niet bij de Golf.nl app). 

U vindt beide apps via onderstaande link, in de Google Playstore of de Apple Appstore.

E-golf4u app (dit is een webapp, staat niet in de appstore)

Golf.nl app

In het clubhuis staan bij de caddiemaster, in de hal (schermen om uw scores in te voeren) en binnenkort bij de horeca, scanners, waarmee u en ons personeel direct de QR code van uw digitale pas direct vanaf uw mobiel kunnen scannen. U hoeft dan niet meer uw fysieke NGF pasje bij u te hebben.