rounding

Nieuwsbericht Corona

25-03-2020

In deze bizarre tijd, waarin onze wereld niet meer de wereld is die we kennen, willen wij als bestuur en medewerkers van Golf Wouwse Plantage laten weten dat we jullie niet vergeten zijn. Wij hopen oprecht dat het goed met je gaat en dat jij en degenen die je liefhebt, gezond zijn. 

Golfen is even niet meer belangrijk en dit zal voorlopig zo blijven. Dat is natuurlijk jammer, maar er komt een tijd dat dit zeker weer wel kan. Als het zover is dan zorgen de greenkeepers er voor dat de baan er geweldig bij ligt en we onze sport weer kunnen beoefenen. Mocht je vragen hebben of ergens mee zitten, mail dan gerust met het secretariaat (secretariaat@golfwouwseplantage.nl). Wij staan uiteraard nog steeds voor jullie klaar om deze vragen te beantwoorden. 

Mocht je er behoefte aan hebben dan is er een aantal sites en/of apps waar je tricks en tips kunt vinden om in je eigen omgeving te oefenen. Zo kun je je al wel vast voorbereiden op je volgende rondje op de baan. 

Dank je wel voor je support en betrokkenheid, blijf zoveel mogelijk binnen en zorg goed voor elkaar! Wij wensen je veel gezondheid toe.

Bestuur en medewerkers Golf Wouwse Plantage.