rounding

Heropening golfbaan vanaf 11 mei.

08-05-2020
Beste leden,

Wij kunnen u melden dat de gemeentes Bergen op Zoom en Roosendaal ons toestemming hebben gegeven de baan en oefenfaciliteiten voor alle leden vanaf 11 mei open te stellen.

Uiteraard zijn hier condities aan verbonden waar we ons allemaal aan moeten confirmeren.
U bent verplicht de regels goed te lezen omdat iedereen zich hier aan dient te houden, zie sancties.

Download hier het protocol: Protocol GWP

Ook kunnen we melden dat spelers die gebruik moeten maken van een handicart de baan weer in kunnen. Er ligt een belangrijke taak voor onze caddiemasters en marshals om ervoor te zorgen dat handhaving en controle gewaarborgd zijn. Wij doen een dringend beroep op ieders gezonde verstand om u te gedragen naar de regels zoals we die de laatste weken en maanden in Nederland kennen (zie stappenplan "komen golfen").

Een aantal basisregels hebben wij voor u opgesomd:

 • Inschrijven is verplicht en uitsluitend mogelijk via e-golf4u, de caddiemasters nemen geen reserveringen aan. Dus niet bellen of mailen naar de caddiemaster voor een reservering.
   
 • U bent verplicht voor de drivingrange en oefenholes/terrein een bloktijd te reserveren via de caddiemaster. Uitsluitend per email gwp@golfwouwseplantage.nl.
   
 • Handicartgebruikers: een cart reserveren kan uitsluitend via de caddiemasters per email gwp@golfwouwseplantage.nl. Gelieve de regels goed door te nemen.
   
 • Zodra u aankomt op de club, bent u verplicht zich direct bij de caddiemaster te melden.
   
 • We spelen maximaal in 3-ball, starttijden zijn om de 8 minuten. Het staat iederen vrij wanneer er geen drie namen staan in een flight, zich hieraan toe te voegen, het verplicht dit te accepteren en te respecteren.
   
 • U kunt één starttijd per 7 kalenderdagen reserveren, én op de dag zelf indien er ruimte aanwezig is in de teetime.
   
 • U bent verplicht op de door u geboekte starttijd te starten, met de spelers die in uw flight genoemd staan, hiervan kan niet worden afgeweken, wisselen is dus niet toegestaan (zie sancties).
   
 • U bent verplicht wanneer u niet start uw naam tijdig uit het systeem te verwijderen (zie sancties).
   
 • Helaas is het op dit moment voor de meeste leden die in België wonen nog niet mogelijk te komen golfen, wij hopen voor hen dat golfen weer spoedig tot de mogelijkheden behoort,
 • Tot nader orde is het voor greenfee spelers niet mogelijk een teetime te boeken.

 

Lees het volledige protocol goed door.

Op 9 mei vanaf 11:00 uur kunt u uitsluitend een starttijd inboeken via E-golf4u.
Eén starttijd per 7 kalenderdagen én op de dag zelf.

 

Het bestuur dankt de mensen achter de schermen en de gemeentes voor hun medewerking die keihard hebben gewerkt om de baan in deze korte periode weer open te kunnen krijgen.