rounding

Nieuwe pros en vreugdig nieuws

Nieuwe pros en vreugdig nieuws 18-05-2020

Marjet is afgelopen week bevallen van Cas, het was een voorspoedige bevalling en Marjet is rustig aan het herstellen samen met haar partner Pascal.

Pascal Lamberigts is werkzaam als (Head)pro bij Leeuwenbergh Golf Academy aangesteld als tijdelijke Pro ter vervanging van Wouter de Vries die eind maart ontslag heeft genomen.

Pascal is aanwezig op woensdag van 09:30 tot 14:00 uur en op zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur (op zondag zijn dit over het algemeen wel eerst jeugdlessen tot 13.30 uur).
Zijn agenda kunt u inzien en inboeken, ga naar zijn ProAgenda.

Als u nog reeds geboekte lessen bij Wouter heeft staan, neem contact met hem op om deze in de komende weken in te plannen.

Naast Pascal Lamberigts gaat ook Hanna Korsmit lessen verzorgen op Golf Wouwse Plantage. Hanna zal op de dagen dat Marjet les gaf - maar zoals u weet is zij tot eind augustus met zwangerschapsverlof - haar agenda overnemen.
Hanna is een jonge Professional die bij ons in Dames 1 Hoofdklasse speelt en de PGA Level 2 opleiding heeft afgerond. Zij wordt begeleidt door Marjet en is enthousiast om met u een traject af te spreken om alle facetten van het golfspel te verbeteren. Zij zal de agenda van Marjet overnemen, ga naar haar ProAgenda.

Hanna-Pascal