rounding

Scores voor wedstrijden invoeren via E-golf4u

20-07-2020

Zelf scorekaarten invoeren na een wedstrijd.

Zolang de contactbeperkende maatregelen rond het coronavirus nog van kracht zijn op onze club, duurt het verwerken van wedstrijduitslagen ongewild minstens één dag langer dan we van de periode voor de crisis gewend waren.

Als de spelers zelf hun score invoeren via het computersysteem van de vereniging, zouden de toetsenborden na elke deelnemer ontsmet moeten worden.

Daarom voert de wedstrijdleiding alle scores in. Op die manier gebruikt slechts één persoon het toetsenbord, hetgeen het besmettingsgevaar aanzienlijk vermindert.

Voor de veiligheid van degene die de scorekaarten invoert, dienen die kaarten echter minstens een heel etmaal ‘in quarantaine’ te blijven.

Zelf de scores invoeren via de app van de NGF (golf.nl) is geen optie, omdat die app niet samenwerkt met het computersysteem van onze club. Het gebruik van deze app maakt het verwerken van de wedstrijd door de wedstrijdleiding onmogelijk!

Nu blijkt er een simpele oplossing voor dit probleem te zijn in de vorm van de web app van E-Golf4U. Wie deze app geïnstalleerd heeft kan (veilig voor zichzelf en anderen) zijn/haar score, en nog een heleboel meer, invoeren op de eigen telefoon.

Hieronder staat beschreven hoe die app geïnstalleerd kan worden. Volg de stappen en het kan niet meer mis! Gesteund door ons bestuur beveelt de wedstrijdcommissie het gebruik van deze web app voor alle GWP-leden van harte aan!

U gaat naar de website van e-golf4u https://m.eg4u.nl/, vervolgens selecteerd u "Wouwse" en logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord zoals op de website van GWP.
Om hier een webapp van te maken klik op de 3 puntjes onderaan uw scherm en klik op "toevoegen aan startscherm", de webapp is nu geinstalleerd. 

Let op:

Deze web app is alleen te installeren via internet en dus niet te vinden in de play store of de app store.
Succes!