rounding

Nieuwe Covid-19 maatregelen en praktische uitwerking voor GWP

15-10-2020

Na de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van dinsdagavond 13 oktober, zijn nieuwe maatregelen bekend geworden.

Voor Golf Wouwse Plantage betekent dit het volgende:

Horeca is dicht met ingang van donderdag 15 oktober. Bij de caddiemasters kan een flesje drinken gekocht worden om mee te nemen in de baan.

Douchen en verkleden in de kleedkamers is niet toegestaan; de kleedkamers blijven wel open om gebruik te kunnen maken van de extra toiletten; ook de toegang tot de persoonlijke kleedkamerlocker is mogelijk om spullen mee te nemen. 

Wanneer de caddiemaster aanwezig is, zal deze het clubhuis sluiten. Komende weken zal rond 16.30 uur het clubhuis gesloten worden. Spelers en driving range gebruikers die na die tijd nog op het terrein aanwezig zijn, kunnen de toiletten bij hole 10 gebruiken.

Wedstrijden tussen verschillende golfclubs zijn verboden. Onderlinge wedstrijden, zoals de dames-, herendag en vrijdag mixed, kunnen wel doorgang vinden, mits er geen groepsvorming vooraf of achteraf plaats vindt. Buiten op het gehele golfterrein is het maximaal aantal personen 250, dit aantal personen moet opgesplitst worden in groepen van maximaal 4 personen.
Om het risico zo laag mogelijk te houden, is door het bestuur besloten geen shotguns te organiseren; dit is reeds aan de verschillende commissies meegedeeld.

De Supercup en de Wouwse Clubjes Cup zijn afgelast.

Het inschrijfgeld van de teams, die mee zouden doen aan de Wouwse Clubjes Cup, wordt teruggestort.