rounding

Old Grand Dad - Inschrijving geopend

25-05-2021

Beste Wouwse Opa’s,

Begin dit jaar vroeg Wim Hermans mij of ik het consulschap voor de Old Grand-Dad zou willen overnemen van Jan Weijermars. Als werkende opa heb ik maar even moeten nadenken of ik het kon combineren, maar ik vond al snel dat dit goede doel het zeker waard is om er vol voor te gaan.

Ik wil van deze plaats Jan hartelijk danken als vorige consul voor zijn inzet en wens hem sterkte. Ook Wim wil ik bedanken voor zijn hulp bij de overdracht.

Voor diegene die nog niet weten wat Old Grand-Dad is, dit is een organisatie die zich inzet voor gehandicapte jeugdsport. De projecten worden door de leden zelf aangedragen en bekostigd uit donaties van diezelfde leden. Op deze manier zijn 2020 een 37 schenkingen gedaan voor een totaal van  €110.500,=. Met deze schenkingen zijn o.a. sportrolstoelen, een ruiterlift, een bijdrage aan het NK Para Atletiek en aanpassingen voor een rolstoelbus betaald.

Met deze link kunt u nader kennismaken

Op dit moment heeft GWP ongeveer zo’n 50 leden, op zich mooi maar meer is altijd welkom. Een club als Cromstrijen heeft er bijvoorbeeld 102, en ja het is geen wedstrijdje maar een competitief iemand zoals ik zou toch een wat kleiner verschil willen zien. Dus bent u opa meld u aan.

Op 14 juni as. heb ik in de middag een shotgun aangevraagd om de jaarlijkse clubwedstrijd voor de Old Grand-Dad te houden. Dit geeft ons de gelegenheid om na de wedstrijd nog even gezellig na te babbelen. De vijf best scorende opa’s zullen uitgenodigd worden voor de regionale Old Grand-Dad wedstrijd op Cromstrijen. Winnaars daarvan worden uitgenodigd voor de landelijk wedstrijd wat de titel van beste Grand-Dad van Nederland kan opleveren. De geldende coronamaatregelen beperken jammer genoeg het aantal deelnemers tot 50 personen, maar ook al bent u nog geen lid van de Old Grand-Dad als er nog ruimte is bent u van harte welkom om in te schrijven. Behoort u als niet lid tot de vijf gelukkigen dan geeft snel aanmelden de optie om toch nog mee te doen op Cromstrijen.

Het inschrijfgeld om de prijsjes en een klein hapje na de wedstrijd te bekostigen bedraagt € 7,50. Al het geld wat overblijft zal worden geschonken aan het goede doel.

Ik hoop veel mede opa’s de 14e te zien.

Paul van Daalen