rounding

Coronamaatregelen vanaf 28 november

29-11-2021

Alle faciliteiten sluiten om 17:00 uur
Sportlocaties (binnen en buiten), de horeca en niet-essentiële winkels (zoals golfshops) moeten de deuren sluiten tussen 17.00 uur en 5.00 uur. Dit betekent dat elke golfbaan (inclusief drivingrange, oefenfaciliteiten en horecafaciliteiten) tussen 17.00 en 5.00 uur gesloten moet zijn. Anders gezegd: na 17.00 uur mag er op sportlocaties niet meer gesport worden, dus ook voor GWP geldt dat na 17.00 uur niet meer gegolfd/getraind/geoefend/gelest kan worden. 

1,5 meter afstand
1,5 meter afstand houden is vanaf zondag 28 november ook verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Dit geldt dus voor onze horeca, want hier is placeren verplicht (naast een coronatoegangsbewijs voor mensen van 18 jaar en ouder). De verplichting om 1,5 meter afstand te houden in onze horeca heeft effect op het aantal bezoekers. 
Voor ‘publieke locaties’ (bijvoorbeeld onze shop, receptie, de hal of vergaderruimte) geldt ook de verplichting dat men 1,5 meter afstand houdt. Er kunnen dus minder mensen binnen zijn. 

Mondkapje verplicht in het clubhuis
Bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt (bijvoorbeeld het clubhuis en restaurant) is het dragen van een mondkapje verplicht.