rounding

Baanonderhoud en uitvoering diverse onderdelen Masterplan fase 2

11-10-2017

Baanonderhoud en uitvoering diverse onderdelen Masterplan fase 2

Gedurende de komende twee weken wordt de Topchanger weer gebruikt om de huidige greens te voorzien van opnieuw extra zand.

Dat houdt in dat elke dag vanaf 9 oktober er een green onderhanden wordt genomen en die green dus daarmee niet Q is. Er staat op 20 meter afstand van de green een vlag waarmee de ‘hole” wordt aangegeven. De behandelde green is volgende dag weer beschikbaar.

Werkzaamheden in eigen beheer ten behoeve van het Masterplan.

U heeft al gedurende een week een grote kraan op de holes 1, 2 en 3 gezien die de toplaag van de gebieden waar heide gaat komen weggehaald. De weggehaalde grond wordt gebruikt om ons nieuwe afvalterrein, naast de Zoomvlietweg, te omheinen

De fase daarna wordt de 30cm zwarte grond omgezet naar het duinzand wat daar weer onder ligt. Dit is noodzakelijk om de heide, die alleen groeit op schrale grond, goed te laten ontkiemen. De heide wordt naar verwacht ergens medio november geleverd en  aangebracht. Daarna zullen de betreffende gebieden nog langere tijd niet bespeelbaar zijn om de aangebrachte heide niet te beschadigen en te laten groeien.

Oktober 2017 baancommissie