rounding

Oefenfaciliteiten

Golf Wouwse Plantage beschikt over diverse professionele faciliteiten om het golfspel te bevorderen. Als lid kun je onbeperkt gebruik maken van deze oefenfaciliteiten. Wanneer u geen lid bent kunt u een driving range/oefenhole kaart kopen bij de caddiemaster. Zie voor meer informatie onderstaand overzicht.

Kaarten driving range/oefenholes 
Dagkaart  €10,00
Maandkaart  €50,00
Drie maandenkaart  €100,00

Driving Range

De Driving Range bestaat uit overdekte afslagplaatsen waar men de swing kan verbeteren. Onder andere kan de schuine ligging van de bal worden beoefend middels de speciale matten. Ook is er de mogelijkheid om vanuit aangelegd kunstgras te trainen. De ballen op de driving range zijn volledig gratis te gebruiken. Op de driving range is tevens verlichting aanwezig, hierdoor bent u in staat om ook in de avonduren, wanneer de zon is onder gegaan, gebruik te maken van de driving range.

Va oktober 2018 : Driving Range en oefenfaciliteiten (buiten) gesloten op woensdag en zondagavond va 19.00 uur.

Oefenholes

Golf Wouwse Plantage beschikt over zes uitdagende oefenholes. Deze unieke holes zijn zeer geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Naast de oefenholes ligt een grote oefengreen waar u kunt chippen en putten.

Oefengreen indoor

Oefengreen indoor

Golf is een buitensport die in principe het hele jaar door beoefend kan worden. De weersomstandigheden spelen daarbij een grote rol. Om ervoor te zorgen dat er het hele jaar door getraind kan worden hebben wij een indoor putting green aangelegd. Door middel van het uitermate geschikte indoor kunstgras hebben wij de perfecte putting green nagebootst. 

Ook voor de oefenfaciliteiten gelden een aantal regels .