rounding
 • 22-10-2020 Even voorstellen - Marco Dijkema

  Even voorstellen - Marco Dijkema

  Door middel van deze brief wil ik mijzelf graag als golfprofessional aan jullie voorstellen.
  Mijn naam is Marco Dijkema en ik geef al 25 jaar met veel plezier en passie golflessen aan jong & oud, hoge & lage handicappers, competitie-teams en jeugdteams.

  De afgelopen 25 jaar heb ik bij een aantal gerenommeerde golfclubs les gegeven,
  o.a. Golfclub Anderstein, Golfclub The Duke, de Goyer Golf & Countryclub en de Hoge Kleij (Interim). De laatste jaren heb ik mijn eigen golfschool MD Golf Academy bij Schaerweijde Golf gerund, waar meest golfers van andere banen bij mij lessen nemen.
  Nu wil ik met mijn ervaring weer gaan les geven op een gerenommeerde 18 holes golfbaan.
  Dus zie ik er erg naar uit om, vanaf vrijdag 16 oktober aanstaande, te starten met mijn golflessen bij Golf Wouwse Plantage.

  Jaarlijks ga ik voor de nieuwste golfkennis en technieken naar Amerika, om mijn lesklanten nog verder te helpen in hun golfspel.
  In Amerika heb ik gewerkt met vele golfgoeroes: David Leadbetter, Mike Bender, Sean Folley, Mark Sweeney, Jim Suttie en Stan Utley.
  Zij brengen diverse Tour-Professionals naar een hoger niveau.

   

  Lees meer »
 • 14-10-2020 Aanpassingen lessen / trainingen / clinics

  Aanpassingen lessen / trainingen / clinics

  Lessen, trainingen en clinics mogen voor leden van 18 jaar en ouder plaatsvinden, maximaal in groepjes van 4 personen exclusief de pro.

  Hoe werkt dat in de praktijk uit?
  1 les kan uit meerdere groepjes van 4 bestaan. Voorwaarde is dat er ruimte is tussen de groepjes en het niet als 1 groep wordt gezien. Dus als de les op de driving range plaats vindt met 8 personen, dan wordt de groep als volgt ingedeeld: 4 matten, 1 mat vrij, volgende 4 personen. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 4 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert.

  Lees meer »